ZDRAVSTVENA SKRB

Namijenjen je osobama smanjene pokretljivosti

Osobama koje se oporavljaju od operacije ili su suočene s nekim oblikom fizičkog izazova Nocturiglow nudi veću razinu autonomije i samostalnosti.

Namijenjen je osobama koje pate od nokturije

Od svih urinarnih simptoma, potreba da se osoba noću budi više puta radi uriniranja definitivno je najneugodnija. Paljenje svjetla pri odlasku u kupaonicu može biti iritantno i ometati sve ukućane. No kada je uz vas Nocturiglow, nema potrebe za paljenjem svjetla, a vi ćete brzo ponovno utonuti u san.

Namijenjen je starijim osobama

Uživanje u najboljim godinama u životu sigurno nema nikakve veze sa starinskim i hladnim bocama za uriniranje sterilnog izgleda koje su stalan podsjetnik na bolest i bolnice. Pomisao na rizik od zapinjanja i padanja na putu do kupaonice također nije dostojanstvena.

Upotrebom Nocturiglowa smanjit ćete i minimizirati:

Mogućnosti prolijevanja

do kojih gotovo obavezno dolazi pri upotrebi boce za uriniranje u krevetu zbog mraka i slabe vidljivosti. Kada je uz vas Nocturiglow, ne morate se brinuti oko mogućnosti prolijevanja jer je on ergonomski dizajniran i ima čvrst i siguran čep.


Ozlijede povezane s padovima

do kojih dolazi tijekom višestrukih odlazaka u kupaonicu noću. Kada je uz vas Nocturiglow, nema potrebe za ustajanjem iz kreveta, što znači i da ne postoji rizik od ozljeda tijekom noćnih posjeta toaletu.


Nesanicu

koja može predstavljati pravi problem za osobe koje moraju noću urinirati: stalna buđenja i paljenja svjetla radi sigurnije upotrebe boce za uriniranje remete miran san i odmor. Kada je uz vas Nocturiglow, nema straha od nesanice jer on znatno smanjuje vrijeme budnosti. Nema paljenja svjetla ni napuštanja kreveta, što znači da vam ostaje više sati za kvalitetan san.


Poremećaje u navikama spavanja

koji mogu utjecati i na osobu koja mora noću urinirati, ali i na članove njezine obitelji, asistente ili njegovatelje. Budući da nema potrebe za ustajanjem iz kreveta, nema potrebe za pomoći. Svi će dobro spavati uz Nocturiglow – i vi i osobe oko vas.