KAKO GA UPOTREBLJAVATI?

Jednostavna i laka upotreba

Naš ergonomski i praktičan dizajn uključuje navojni čep koji sprečava prolijevanje i suzbija neželjene mirise. Svjetleći dijelovi olakšavaju lakše uočavanje boce u mraku.

Jednostavno održavanje

Budući da je izrađen od vrhunskog medicinskog materijala, Nocturiglow omogućuje optimalnu higijenu. Otporan je na prolijevanje, nema mirisa te je pri upotrebi gotovo bešuman. Bez problema se može sakriti među plahtama, no zbog njegova ga modernog dizajna nećete trebati skrivati.

Trajnost i pouzdanost

Nocturiglow je dizajniran da traje i vjerojatno je to zadnja boca za uriniranje koju ćete trebati kupiti u nadolazećim godinama. Naš patentirani dizajn podrazumijeva čvrste i trajne materijale koji će trajati najmanje tri godine, pod uvjetom da se Nocturiglow upotrebljava i održava u skladu s preporukama*. Sjajan je za upotrebu kod kuće, u zdravstvenim ustanovama i domovima za skrb o starijima.

Diskrecija i higijena

Nocturiglow se lako čisti i sterilizira. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji odolijevaju svim postupcima čišćenja i sterilizacije. Fosforescentni dijelovi upijaju svjetlo tijekom dana i prigušeno svijetle tijekom noći, i to godinama, bez baterije i održavanja.

* Uz pravilno održavanje i upotrebu Nocturiglow će svijetliti jednakim intenzitetom najmanje prvih šest mjeseci. Preporuka je zamijeniti Nocturiglow novim svakih godinu dana.